
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΚ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2016 – 2017
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης, κινητικότητας, του ΙΕΚ Ηλιούπολης με θέμα ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ? ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ .
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε 2 ροές. Μία στη Βαρκελώνη της Ισπανίας (από 21/01/2017 έως 03/02/2017) και μία στις πόλεις Άσκολι και Ρώμη της Ιταλίας (από 23/02/2017 έως 08/03/2017).
Οι 32 συνολικά συμμετέχοντες στο σχέδιο καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης ? Αρχιμάγειρας (CHEF) για 14 μέρες παρακολούθησαν πρόγραμμα σεμιναρίων,αποκόμισαν γνώσεις εξειδικευμένες και χρήσιμες και ιδιαίτερα μυήθηκαν στις καινοτόμες δεξιότητες της Μοριακής γαστρονομίας. Επίσης έμαθαν τρόπους συμπεριφοράς και συνεργασίας μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα και ήρθαν σε επαφή με το πραγματικό νόημα του αλληλοσεβασμού που υπάρχει σε μεγάλες και μικρές κουζίνες. Ανέπτυξαν την αντίληψη τους, όσον αφορά την μεθοδικότητα την οποία πρέπει να έχουν ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη δουλειά τους.
Παράλληλα ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα στο τόπο που επισκέφθηκαν και γνώρισαν τον πολιτισμό του.
Συλλογή φωτογραφιών (Α? Ροή ? Βαρκελώνη Ισπανία)
Παρουσίαση Προγράμματος (Β? Ροή ? Άσκολι ? Ρώμη Ιταλία)
Προβολή ημερίδας 8/6/2017 (slideshow)
no images were found
Στα πλαίσια της διάδοσης των αποτελεσμάτων της δράσης αυτής διοργανώθηκε σχετική ημερίδα στο χώρο Εκδηλώσεων του ΔΙΕΚ Ηλιούπολης .
Πρόσκληση ημερίδας
Αφίσα ημερίδας
Βίντεο παρουσίασης (video)
The European Program ERASMUS +, Initial Vocational Training, Mobility, IEK of Ilioupoli on MOLECULAR GASTRONOMY – TRENDS AND INNOVATIONS was completed with complete success.
The project was implemented in 2 streams. One in Barcelona, ??Spain (from 21/01/2017 to 03/02/2017) and one in the cities of Ascoli and Rome, Italy (from 23/02/2017 to 08/03/2017).
The total of 32 participants in the CHEF course for 14 days attended a seminar program, gained specialized and useful knowledge and specially introduced into the innovative skills of Molecular Gastronomy. They also learned ways of behavior and collaboration in a professional kitchen and came into contact with the true meaning of mutual respect in large and small kitchens.
They developed their perception of the methodical approach that they must have in order to have the best possible result in their work.
At the same time, they traveled to places where they visited and met their culture.