Σεμινάριο Κρεοτεχνίας

Η ΣΑΕΚ Ηλιούπολης σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF)” διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 14 Μαΐου στις 17:30, το σεμινάριο κρεοτεχνίας “Χοιρινό γαλλικής κοπής” με εισηγητή τον κ. Αντώνη Καραμολέγκο (Master butcher στο κρεοπωλείο Carnicero Meat & Deli).
Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους καταρτιζόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και τους εκπαιδευτές και τον εισηγητή για τη συνεργασία.
Φωτογραφίες από το σεμινάριο μπορείτε να δείτε στα συνημμένα αρχεία.