Ζητείται άτομο για Πρακτική Άσκηση

Η εταιρία Πληροφορικής Logicsoft δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου από το 2009. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες :

-ανάπτυξης ιστοσελίδων & ηλεκτρονικών καταστημάτων

-digital marketing & social media marketing

-ανάπτυξης web εφαρμογών

-ανάπτυξης software

Βασικός πυλώνας του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας στηρίζεται στην άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας το οποίο , πέραν των θεωρητικών του γνώσεων, έρχεται καθημερινά σε επαφή με ποίκιλλα projects πραγματικών πελατών, με αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο διάστημα να αποκτά μοναδική εμπειρία και επιπλέον γνώσεις, αναλόγως δε της απόδοσης των εκπαιδευόμενων συχνά προχωρούμε και σε περαιτέρω συνεργασία, πέραν της πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια αυτά παρέχουμε τις κάτωθι θέσεις πρακτικής άσκησης και παρακαλούμε θερμά όπως τις γνωστοποιήσετε στους σπουδαστές σας των αντίστοιχων ειδικοτήτων:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ – ΔΙΚΤΥΩΝ (1 θέση διαθέσιμη)

1)Θέση: Τεχνικός Η/Υ – Back office

Η εταιρία πληροφορικής Logicsoft αναζητά σπουδαστή πληροφορικής τελειόφοιτο ΙΕΚ ( δημόσιο ή ιδιωτικό) για πρακτική άσκηση στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης( έναρξη πρακτικής Ιούλιο η Σεπτέμβριο).

Απαραίτητα προσόντα : γνώσεις Η/Υ, ρύθμισης windows-ms office, outlook,  αγγλικά

Επιθυμητά προσόντα: γνώσεις δικτύων

Προσφέρονται εκπαίδευση, ευχάριστο περιβάλλον. Οι ασκούμενοι θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μέσω της ενασχόλησης σε πραγματικά projects υπο την καθοδήγηση του τεχνικού υπευθύνου. Δίνεται η δυνατότητα για απασχόληση μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης, αναλόγως προόδου και απόδοσης. Οι συνεργάτες που διαμένουν σε μακρινές περιοχές λαμβάνουν μηνιαία κάρτα για τα μέσα μεταφοράς ή το αντίστοιχο ποσό για έξοδα μετακίνησης αν χρησιμοποιούν το δικό τους μέσο.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους με πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας στο info@logicsoft.gr.