Ζητούνται άτομα για Πρακτική Άσκηση

Στα πλαίσια του προγράμματος « O Dior κοντά στους νέους – From Backstage to Frontstage !»  δημιουργήσαμε 5 νέες θέσεις πρακτικής άσκησης  για το 2019.

Θα θέλαμε λοιπόν να έρθουμε σε επικοινωνία με νέους σπουδαστές που έχουν διάθεση να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε εμάς και να γνωρίσουν την εταιρεία , τα προϊόντα και τον Dior ως εργοδότη!  

Λίγα Λόγια για την Parfums Christian Dior Hellas:

H Parfums Christian Dior Hellas με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα βρίσκεται διαχρονικά στις πρώτες θέσεις στην αγορά των καλλυντικών καθώς αποτελεί σταθερή επιλογή του καταναλωτικού της κοινού. Από το 1999 η Parfums Christian Dior Hellas, είναι 100% θυγατρική της γαλλικής πολυεθνικής Parfums Christian Dior και μέλος του Ομίλου LVMH.

Η δραστηριότητα της στην ελληνική αγορά χαρακτηρίζεται από την καινοτομία και την απαράμιλλή ποιότητα των προϊόντων συνδυάζοντας αρμονικά την ιστορία του Οίκου Dior και την μοναδική της πελατοκεντρική προσέγγιση. Με υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που ταξιδεύουν τον καταναλωτή μέσα από χρώματα και αρώματα ο Dior έχει την κατάλληλη πρόταση για κάθε ανάγκη.

Σήμερα η Parfums Christian Dior  Hellas απασχολεί περισσότερους από 205 εργαζομένους δημιουργώντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. Βασική παράμετρος της  πορείας της Parfums Christian Dior Hellas, πέρα από τα λανσαρίσματα νέων αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και προϊόντων περιποίησης του δέρματος, αποτελεί η διαχρονική επιλογή της εταιρείας να επενδύει στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

 Maria Vathilaki

Human Resources Manager, Greece

PARFUMS CHRISTIAN DIOR HELLAS S.A

58 Agiou Konstantinou str., 15124 Marousi
Mob: +30 6936 999 376
* mvathilaki@diormail.com